27 Temmuz 2010 Salı

Küçük Sırlar 2.Bölüm özeti

En yakında arkadaşı tarafından okulun havuzuna atılan Su‘yu ona aşık olan ve lisede pek fazla yer edinmeyen Demir kuratırıyor.

Dizinin kötü karakteri Ayşegül, Ali’yi elinden kaçırdığı için Su ile Ali’nin aralarını bozmaya çalışıyor, Barda Su ile Ali’yi sarılırken Çetin’in çekmiş olduğu resim Ayşegül’ün eline düşüyor ve resmi tüm okula yayıyor.

Ailesiyle arası iyi olamayan Çetin üniversiteyi yurt dışında okumak istemiyor. Buna karşın ailesiyle küçük bir tartışmaya giriyor ve babasının cevabı “Cebine benim paramın girdiği sürece, Benim dediklerimi yapmak zorudasın” cevabını alıyor…

1. Bölümde babasını otel odasında 2 kızla basan Su, 2. bölümde barışmak için Su’nun yanına geliyor, fakat bir çözüm bulunmuyor.

Olan olaylar üzerine Su ile babaanesi arası iyice bozuluyor, Su dizide mutsuz. Yanında kimse kalmadı.
Demir’in annesin para soru başladı. Bankadan aldıgı 44 bin ytl borcu oldugunu öğrenen Demir kredi kartını iptal ediyor.

Küçük Sırlar dizisin’de Çetin yeni oyunlar oynuyor. Çetin üvey kardeşini Ali’yle aralarını düzeltmesini istiyor ve Ayşegül ile Ali okul sonra bir otele gidiyorlar, küçük bir sevişme sahnesi var.

Evde oturmaktan sıkıcan Su, Çetin’in aramasıyla kaçamak yapıyor. Gece Çetin ile buluşuyor.

Çetin’in oyunu işe yarıyor, suyu gece dışarı çıkartıp sarhoş bir halde öpmeye kalkışıyor, tam ora sırada bir kapkaççı Su’nun cüzdanını çalıyor, Çetin amacına ulaşamıyor.
Sarhoş bir halde sokaklarda dolaşan Su, Çetin’in verdiği telefonla Ali’yi arıyor. Ayşegül ile birlikte olan birlikte olan Ali Ayşegül’ü bırakıp Su’nun yanına gidiyor.

Su eve geldigin babaandesinden “Bundan sonra ne yapmak istiyorsan yapabilirsin, Beni yok say” yanıtını alıyor.

Bir bar açılışında okul ögrencileri bir arada toplanıyor. Açılışa Su ile Ali beraber geliyorlar.

Dizide Meriç çok büyük bir bot kırıyor ve açılış davetiyesi almak için Su ile Arzu arasında hazuzda geçen olayı Ayşegül’e anlatıyor.

Havuzda Arzu ile Su arasında geçen olayın videosunu ele geçiren Ayşegül bar açılışında bunu yayınlatıyor.

Olay üzerine Su mekanı terk ediyor ve garajda Ayşegül’ü arıyor, aralarında kısa bir tartışma geçiyor ve Su sinirlenip gidiyor. Arabanın önünden geçmetmeyen Ayşegül’e çarpıyor.

Ayşegül’e pek fazla birşey olmuyor fakat olayı büyütmek isteyen Ayşegül elini kendi arabasının kapısında sıkıştırıyor. Bu arada onları gizlice takip eden Meriç Ayşegül’ün yaptıgı bu hareketi video’ya çekiyor.

Bakalım 3. Bölümde neler olacak…

Uyarı: Bu yazı Küçük Sırlar Fan grubu tarafından Bolumizle.Tv sitesi için yazılmıştır. Tamamının veya bir kısmının alıntı (copy-paste) yapılması yasaktır. Aykırı durumda bulunan Basın veya İnternet ortamlarınca hukuki işlemde bulunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder